Arbeidsvarsling Kurs 3

Kurs 3 i arbeidsvarsling gjelder for alle som skal foreta manuell trafikkdirigering på vei.

Dette kurset gir kursdeltakerne både en teoretisk og praktisk tyngde for å kunne dirigere trafikk på en lovlig og hensiktsmessig måte. Deltaker får grunnleggende kjennskap til de krav skiltmyndighetene setter til de som skal utføre manuell trafikkdirigering på riks- og fylkesveger. Ila kurset blir det gjennomgått betydningen av de viktigste skiltene, tegn-givning, bremselengder, reaksjonstid, risikovurderinger og trafikkavviklinger.

Kurs 3 krever gjennomført og bestått prøve i Kurs 1 eller Kurs 2, samt gyldig førerkort i klasse B. 

Kurs 3 passer for deg dersom din jobb er å sørge for god flyt av trafikk forbi et området som er midlertidig endret på grunn av arbeid.

Det er viktig å vite hvordan man dirigerer på en hensiktsmessig og lovlig måte. Gjør man dirigentjobben sin riktig, og er tydelig når det gjelder tegngivning og har en myndig adferd, er det mindre sjanse for at bilister tar seg til rette, og skaper farlige situasjoner for veiarbeidere og ledebil.

Kurset avsluttes med en praktisk øvelse.

Vi holder åpne kurs i Fosnavåg, men dersom dere er flere med behov sender vi gjerne instruktør for et bedriftsinternt kurs. Vi holder generelt kurs på Sunnmøre og resten av Møre og Romsdal.

Gyldighet kursbevis: 5 år

Praktisk informasjoN

Overnatting
Ved kurs i Fosnavåg har STQ hotellavtale med Thon Hotel Fosnavåg.

Transport
STQ har fastpris avtale med Herøy Taxi.
For mer informasjon om våre hotellavtaler, transportavtale o.l, les her.

Avmelding – Avlysning – Betaling
Avbestilling av kurs må skje senest en uke før kursstart. Ved avbestilling etter 1 uke før kursstart blir kurset belastet med 50 %. Ved avbestilling samme dag som kurs/ikke oppmøte, belastes 100 % av kursavgiften.
– Vi forbeholder oss retten til å avlyse kurs hvis det er færre enn 5 påmeldte, eller på grunn av forhold som ligger utenfor vår kontroll (force majeure). Melding om avlysning som følge av få påmeldte, vil komme innen 5 dager før kursstart vist ikke annet er avtalt

 

Bedriftsinterne kurs
Når flere medarbeidere har behov for opplæring innenfor samme tema, vil vi anbefale å bestille et bedriftsinternt kurs. Alle våre kurs kan arrangeres bedriftsinternt eller vi kan skreddersy egne opplegg som passer deres behov i forhold til innhold, tid og sted.
– For mer informasjon om bedriftsinterne kurs, kontakt oss på tlf: 70 30 11 22 eller e-post: linda@stq.no

Finn ditt kurs

Vi tilbyr dokumentert og sertifisert sikkerhetsopplæring for offshore, skipsfart, industri og bygg/anlegg.