Førstehjelp grunnleggende

Kurset passer for alle som ønsker en generell innføring i førstehjelp, og spesielt for personer som har dette som et krav gjennom sin arbeidsgiver.

Kunnskap om generell førstehjelp kan berge liv, og er noe alle burde ha grunnleggende kjennskap til. Din innsats i en akutt situasjon kan være livsviktig i påvente av at lege og/eller ambulansepersonell kommer til stedet. Kurset vil sette deg bedre  i stand til å kunne hjelpe til i de vanligste situasjonene du som person kan komme opp i, både hjemme, på arbeidsplassen og hvor som helst der en akutt situasjon plutselig kan oppstå.

Våre kurs holdes av dyktige instruktører som evner å undervise på en enkel, interessant og fengende måte. Undervisningen er i stor grad basert på praktiske øvelser underveis hvor alle får trene på å utføre førstehjelp.

Vi holder åpne klasseromskurs på Sunnmøre – i Fosnavåg, er det flere i bedriften med behov for opplæring holder vi også bedriftsinterne kurs hvor vi sender instruktør til dere. Vi holder generelt kurs i hele Møre og Romsdal fylke, men vi kan også reise til resten av landet ved behov.

Innhold
– Livreddende førstehjelp
– Hjerte / lungeredning
– Blødninger
– Klem / kuttskader
– Fallskader
– Strømskader

Kurset går over 4 timer.

Kursbeviset har ingen utløpsdato men ofte krever arbeidsgiver at arbeidstaker frisker opp sine kunnskaper innen førstehjelp med jevne mellomrom.

Praktisk informasjoN

Overnatting
Ved kurs i Fosnavåg har STQ hotellavtale med Thon Hotel Fosnavåg.

Transport
STQ har fastpris avtale med Herøy Taxi.
For mer informasjon om våre hotellavtaler, transportavtale o.l, les her.

Avmelding – Avlysning – Betaling
Avbestilling av kurs må skje senest en uke før kursstart. Ved avbestilling etter 1 uke før kursstart blir kurset belastet med 50 %. Ved avbestilling samme dag som kurs/ikke oppmøte, belastes 100 % av kursavgiften.
– Vi forbeholder oss retten til å avlyse kurs hvis det er færre enn 5 påmeldte, eller på grunn av forhold som ligger utenfor vår kontroll (force majeure). Melding om avlysning som følge av få påmeldte, vil komme innen 5 dager før kursstart vist ikke annet er avtalt

 

Bedriftsinterne kurs
Når flere medarbeidere har behov for opplæring innenfor samme tema, vil vi anbefale å bestille et bedriftsinternt kurs. Alle våre kurs kan arrangeres bedriftsinternt eller vi kan skreddersy egne opplegg som passer deres behov i forhold til innhold, tid og sted.
– For mer informasjon om bedriftsinterne kurs, kontakt oss på tlf: 70 30 11 22 eller e-post: linda@stq.no

Finn ditt kurs

Vi tilbyr dokumentert og sertifisert sikkerhetsopplæring for offshore, skipsfart, industri og bygg/anlegg.